Natječaji

Natječaji – Projekt ‘Vrijeme je za igru’, 16. siječnja 2023.


Natječaji, 16. siječnja 2023.


Natječaji, listopad 2022.

Natječaj za imenovanje ravnatelja/iceIntervju za kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja održat će se u petak 14. siječnja 2022. godine u prostorima dječjeg vrtića Petar Pan Satnica Đakovačka. Kandidati će biti obavješteni o terminu održavanja intervjua putem e-pošte ili telefonski. Molimo Vas da ponesete zaštitne maske i pridržavate se epidemioloških mjera.

Natječaj za radno mjesto financijski/a asistent/ica

Obavijest kandidatima za radno mjesto odgojitelj/ica

Intervju za kandidate koji ispunjavaju uvjete natječaja održat će se u četvrtak 16. rujna 2021. u prostorima dječjeg vrtića Petar Pan Satnica Đakovačka. Kandidati će biti obavješteni o terminu održavanja intervjua putem e-pošte ili telefonski. Molimo Vas da ponesete zaštitne maske i pridržavate se epidemioloških mjera.

Natječaj za radno mjesto asistent/pomoćnik/ica za rad s djecom s poteškoćama u razvojuNatječaj za radno mjesto zdravstveni voditelj/icaNatječaj za radno mjesto odgojitelj/icaNatječaj za radno mjesto odgojitelj/icaNatječaj za radno mjesto pedagog/injaNatječaj za radno mjesto zdravstveni/a voditelj/icaNatječaj za radno mjesto spremačica/domaćicaNatječaj za radno mjesto zdravstveni/a voditelj/icaNatječaj za radno mjesto odgojitelj/ica – pripravnik/-ica